Kostnader i samband med att vara värdfamiljSom värdfamilj står man för kost och logi inom hemmet. Utbytesstudentens föräldrar står för alla övriga personliga utgifter för studenten (så som kläder, aktiviteter, resor etc.). Alla utbytesstudenter i vårt program är försäkrade under vistelsen i Sverige.

Om en värdfamilj har en egen ungdom som vill resa i vårt program, erbjuder vi en rabatt på dotterns/sonens programavgift. Rabatten motsvarar 1 000 SEK/månad under tiden som familjen är värdfamilj (är ni till exempel värdfamilj under fem månader blir den totala rabatten 5 000 SEK).

Explorius organiserar med skolplacering, områdesrepresentant och annat som berör programmet i allmänhet. Skulle det bli aktuellt med ett familjebyte är det också Explorius som organiserar detta.

Kontakta oss så berättar vi mer! 

Close
Tack för ditt intresse! Någon av oss på Explorius kommer att återkomma till dig med information så snart som möjligt. Uppgifterna som du har fyllt i kommer att sparas säkert hos oss och inte delas med andra parter. Vi kommer att skicka uppdateringar, nyheter och specialerbjudanden etc. till mejladressen du angivit. Vänligen välj nedan om du samtycker till att ta del av våra utskick.