Soft Landing Camp i Argentina


Ditt år som utbytesstudent i Argentina börjar med ett roligt och givande fem-dagars Soft Landing Camp i Córdoba. Soft Landing Camp är den perfekta starten på ditt utbytesår, och ingår självklart i programpriset!

Under Soft Landing Camp upptäcker du tillsammans med andra utbytesstudenter och lokala ledare staden Córdoba. Campet innehåller språkträning, värdefull information om argentinsk kultur och andra bra tips för att göra din tid i Argentina så minnesvärd som möjligt. Det blir även tid för sightseeing och shopping och du kommer få chans att lära känna de andra Exploriusstudenterna som kommer att studera i Argentina.

Córdoba är Argentinas näst största stad och är idealt beläget mellan slättlandskapet Pampas och bergskedjan Anderna. Det är en charmig stad med lugnt tempo och många mysiga gågator. Befolkningens öppenhet och vänliga bemötande gör Córdoba till perfekta staden för att introducera dig till Argentina. 

Vill du veta mer om utbytesår i Argentina? Skicka in din intresseanmälan så berättar vi mer!Close
Tack för ditt intresse! Någon av oss på Explorius kommer att återkomma till dig med information så snart som möjligt. Uppgifterna som du har fyllt i kommer att sparas säkert hos oss och inte delas med andra parter. Vi kommer att skicka uppdateringar, nyheter och specialerbjudanden etc. till mejladressen du angivit. Vänligen välj nedan om du samtycker till att ta del av våra utskick.