Soft Landing Camp i Sydney

utbytesstudent australien sydney

Den perfekta starten på ditt bästa år någonsin!
Som utbytesstudent i Australien kommer du att börja ditt år med vårt Soft Landing Camp i Sydney. Tillsammans med andra utbytesstudenter får du, precis som namnet tyder, en mjukstart på ditt utbytersår innan du reser vidare till din värdfamilj. Du får chans att vänja dig vid tidsskillnaden, språket, kulturen och värmen. 

Under Soft Landing Camp kommer du lära känna nya vänner, åka på sightseeing och vi kommer att hålla våra sista förberedande möten så att du ska vara väl förberedd inför ditt år som utbytesstudent i Australien.

Ingår i programpriset
Soft Landing Camp ingår i programpriset, allt för att du ska få den perfekta starten på ditt utbytesår! Läs mer om vad som är inkluderat i programavgiften >>

Soft Landing Camp Australien

Close
Tack för ditt intresse! Någon av oss på Explorius kommer att återkomma till dig med information så snart som möjligt. Uppgifterna som du har fyllt i kommer att sparas säkert hos oss och inte delas med andra parter. Vi kommer att skicka uppdateringar, nyheter och specialerbjudanden etc. till mejladressen du angivit. Vänligen välj nedan om du samtycker till att ta del av våra utskick.