USA & Australien komboUpplev både USA & Australien - få nya vänner på två kontinenter!

Explorius är nu stolta att kunna presentera ett nytt och spännande utbytesäventyr. Res som utbytesstudent till både USA och Australien! Ett utbytesår – två destinationer, och kanske dubbelt så roligt!

Storstadsbesök i New York & Sydney

Du startar ditt år med ett roligt Soft Landing Camp i New York innan du flyger vidare till din amerikanska värdfamilj. Efter att ha fått upplevt den amerikanska livsstilen och riktig High School spirit i fem månader, flyger du vidare för ett australienskt äventyr. Inkluderat är Soft Landing Camp i Sydney för att även ge din utbytestermin i Australien en bra start.

High School i USA
Att vara utbytesstudent i USA är spännande och fullt av nya upplevelser. Under dina månader i USA kommer du att få känna på kända amerikanska traditioner som Halloween och Thanksgiving. Du kommer att få lära dig den amerikanska livsstilen i din värdfamilj och uppleva den välkända High School Spirit som du kanske tidigare bara sett på film.

Life Down Under
”Laid back” är sättet man lever på i Australien. Australiensare älskar att spendera mycket tid utomhus och naturen är viktig i deras vardag. Du kommer med säkerhet få testa nya aktiviteter, som surfing, rugby eller segling under din tid i Australien. Australien är fullt av nya saker och aktiviteter, så var beredd på några fullspäckade månader!

Det här programmet ger dig möjligheten att få uppleva två häftiga kulturer och du kommer få vänner för livet på två olika kontinenter. Dessutom kommer du få uppleva hur livet ser ut i två värdfamiljer med olika vanor och kulturer. Så anmäl dig idag och starta din resa mot det ultimata High School-äventyret!

Läs utbytesstudenten Ellas blogg om hennes äventyr i två olika världsdelar här>>

Mer information

Läs mer om livet som utbytesstudent i respektive land här: USA & Australien


Close
Tack för ditt intresse! Någon av oss på Explorius kommer att återkomma till dig med information så snart som möjligt. Uppgifterna som du har fyllt i kommer att sparas säkert hos oss och inte delas med andra parter. Vi kommer att skicka uppdateringar, nyheter och specialerbjudanden etc. till mejladressen du angivit. Vänligen välj nedan om du samtycker till att ta del av våra utskick.