Soft Landing CampStorstadsbesök ingår i programpriset!
Ditt utbytesår börjar med ett roligt fyra-dagars Soft Landing Camp i Frankrikes huvudstad Paris. Paris är känd för att vara en modestad med storslagen shopping, sevärdheter och god mat. Du kommer att se Paris imponerande sevärdheter som Notre Dame och Eiffel Tornet, börja vänja dig vid franska och åka på sightseeing. Under Soft Landing Camp kommer du lära känna nya vänner, och vi kommer att hålla våra sista förberedande möten så att du ska vara väl förberedd inför ditt år som utbytesstudent i Frankrike.

Soft Landing Camp ger dig chansen att vänja dig vid kulturen, språket och klimatet. Du kommer även att få lära känna de andra Exploriusstudenterna som också kommer att studera i Frankrike. Den perfekta starten på ditt år som utbytesstudent helt enkelt!

Läs mer om vad som ingår i programpriset >>
Close
Tack för ditt intresse! Någon av oss på Explorius kommer att återkomma till dig med information så snart som möjligt. Uppgifterna som du har fyllt i kommer att sparas säkert hos oss och inte delas med andra parter. Vi kommer att skicka uppdateringar, nyheter och specialerbjudanden etc. till mejladressen du angivit. Vänligen välj nedan om du samtycker till att ta del av våra utskick.