Åk till Storbritannien på Select High School!

select storbritannien

På Select-programmet i Storbritannien har du möjlighet att själv bestämma var och hur ditt utbytesår ska se ut! Läs media & kommunikation, turism eller design, plugga i häftiga London eller läs IB-programmet och skaffa dig en perfekt brittisk accent. Vill du gå i Harry Potters fotspår kanske en Hogwarts-liknande boardingskola är något för dig?

Inom Select-programmet till Storbritannien finns tre olika slags program. På samtliga tre program har du möjligheten att själv välja skola efter dina önskemål: 

Select State High School - Välj bland olika kommunala skolor
Select Private High School - Välj bland olika privatskolor
Select Boarding School - Välj bland olika internatskolor

Vill du endast välja stad i Storbritannien och inte har några specifika önskemål vad gäller skolämnen, rekomenderar vi att göra stadsval på vårt Classic-program.

Close
Tack för ditt intresse! Någon av oss på Explorius kommer att återkomma till dig med information så snart som möjligt. Uppgifterna som du har fyllt i kommer att sparas säkert hos oss och inte delas med andra parter. Vi kommer att skicka uppdateringar, nyheter och specialerbjudanden etc. till mejladressen du angivit. Vänligen välj nedan om du samtycker till att ta del av våra utskick.