Soft Landing CampSoft Landing Camp i Italien kommer att hållas i Milano. Milano är känt för mode, fotboll och banker. Du kommer att se Milanos imponerande sevärdheter, börja vänja dig vid italienska och få lite tips och råd (på engelska) från vår samarbetsorganisation. Här är ett schema över hur tidigare Soft Landing Camp i Italien har sett ut:

Dag 1
Ni landar i Milano. Därifrån får ni transfer till hotellet. För er som hinner så kommer ni gå en liten tur i det historiska Milano. Ni kommer se ställen som Duomo och Castello Sforzesco. Middag kommer ni äta i den populära delen Navigli. (Middagen står ni för själva)

utbytesstudenter_italienDag 2
08:30 Frukost
09.30 Orientation
10.45 Kaffepaus
11.00 Orientation
12.30 Lunch (på egen bekostnad)
14.00
Sightseeing av Milano under 2 timmar
Tid för shopping
Middag på egen bekostnad
Karaoke kväll i Brera

Dag 3:
08.00 Frukost
Utcheckning från hotellet
De flesta av er kommer åka tåg från Milano till era värdfamiljer. Vi följer givetvis med er och ser till att ni kommer på tåget. Några av er kommer kanske flyga till era värdfamiljer, och även här ser vi förstås till att ni kommer till flygplatsen och kan checka in.

Close
Tack för ditt intresse! Någon av oss på Explorius kommer att återkomma till dig med information så snart som möjligt. Uppgifterna som du har fyllt i kommer att sparas säkert hos oss och inte delas med andra parter. Vi kommer att skicka uppdateringar, nyheter och specialerbjudanden etc. till mejladressen du angivit. Vänligen välj nedan om du samtycker till att ta del av våra utskick.