Soft Landing CampDen perfekta starten på ditt bästa år någonsin!

Som utbytesstudent på Nya Zeeland kommer du att börja ditt år med vårt Soft Landing Camp. Tillsammans med andra utbytesstudenter får du, precis som namnet tyder, en mjukstart på ditt utbytersår innan du reser vidare till din värdfamilj. Du får chans att vänja dig vid tidsskillnaden, språket, kulturen och värmen. Under Soft Landing Landing Camp kommer du lära känna nya vänner, åka på sightseeing och vi kommer att hålla våra sista förberedande möten så att du ska vara väl förberedd inför ditt år som utbytesstudent på Nya Zeeland. 

Upplev Auckland tillsammans med andra utbytesstudenter! Ingår i programavgiften när du åker på High School Classic. 

Nu har du även möjlighet att välja till Soft Landing Camp ifall du reser med vårt Select-program! Tillval på 4 500 SEK, läs mer om det här>>

Close
Tack för ditt intresse! Någon av oss på Explorius kommer att återkomma till dig med information så snart som möjligt. Uppgifterna som du har fyllt i kommer att sparas säkert hos oss och inte delas med andra parter. Vi kommer att skicka uppdateringar, nyheter och specialerbjudanden etc. till mejladressen du angivit. Vänligen välj nedan om du samtycker till att ta del av våra utskick.