Classic High SchoolÄr du ute efter ett varmt och solsäkert utbytesår?
Med sommar året runt kan La Réunion vara det perfekta värdlandet för dig! La Réunion är en av de få franska områdena utanför Frankrike. Ön ligger i indiska oceanen och består av vulkaner täckta av skog, vita stränder, odlade fält, charmiga städer, storartade vattenfall, smaragdgröna skogar och inbjudande stränder! Sist men inte minst, den berömda ”Piton de la Fournaise”, en av de senast aktiva vulkanerna, är några av öns främsta skatter!

Öns placering har skapat La Réunions unika kultur, med inslag från Afrika, Indien, Kina och inte mist Frankrike. Den franska kulturen har haft stor påverkan på ön, vilket gör att livet i många fall är mycket likt det på det franska fastlandet. För dig som vill lära dig flytande franska under ditt utbytesår är denna ö en spännande destination!

Solen kan vara väldigt stark, speciellt på höga altituder och det kan därför vara bra att klä sig i lager, för att kunna skydda sig om det behövs. Kom ihåg att dricka mycket vatten!

En av Explorius studentreportrar 2017/18 bloggar från La Réunion - kika in Linneas blogg här>>

Close
Tack för ditt intresse! Någon av oss på Explorius kommer att återkomma till dig med information så snart som möjligt. Uppgifterna som du har fyllt i kommer att sparas säkert hos oss och inte delas med andra parter. Vi kommer att skicka uppdateringar, nyheter och specialerbjudanden etc. till mejladressen du angivit. Vänligen välj nedan om du samtycker till att ta del av våra utskick.