Spanien - Classic High SchoolMer än fotboll
Även om fotboll är en populär sport finns mycket du kan göra på din fritid i Spanien. Givetvis kan detta variera lite beroende var i Spanien du kommer att bo. Bor du vid kusten kan du säkert ägna dig år olika vattensporter, 
bor du i Granada har du både närhet till strand och skidvänliga backar! Golfbanor finns över hela Spanien och klimatet gör att det är spelvänligt hela året om. Andra aktiviteter som spanska ungdomar gärna ägnar sig åt på fritiden är tennis, dans, gå på bio eller festivaler, basket och hockey. 

Familjeliv

Att bo med en spansk värdfamilj kommer ge dig full insikt i det spanska livet och kulturen och snabbt hjälpa dig att komma in språket. Som en familjemedlem kommer du bli delaktig i vardagssysslor och i familjens dagliga liv. Spanjorer gillar god mat och mycket prat, så förbered dig på familjermiddagar med långa och livliga diskussioner. Perfekt sätt att öva din spanska!

Lär dig spanska!
Utlandsstudier i Spanien kommer sakta men säkert ge dig en klockren spanska! Kom tillbaka till din skola i Sverige och gläns! 

Close
Tack för ditt intresse! Någon av oss på Explorius kommer att återkomma till dig med information så snart som möjligt. Uppgifterna som du har fyllt i kommer att sparas säkert hos oss och inte delas med andra parter. Vi kommer att skicka uppdateringar, nyheter och specialerbjudanden etc. till mejladressen du angivit. Vänligen välj nedan om du samtycker till att ta del av våra utskick.