Soft Landing Camp

 

Ditt utbytesår börjar i Barcelona!
Tillsammans med andra utbytesstudenter kommer du att under fem dagar upptäcka Barcelona under Explorius Soft Landing Camp. Du får chans att vänja dig vid språket, kulturen och lära känna andra utbytesstudenter som också ska plugga i Spanien. 

Sightseeing & förberedelser
Under campet kommer du bland annat få åka på sightseeing och se sevärdheter så som Casa Batlló och Camp Nou (Barcelona F.C. Stadium). Det finns även tid för egen fritid och lite skönt häng på stranden. 

Under Soft Landing Camp håller vi våra sista förberedande möten där vi bland anant pratar om hur vardagslivet i Spanien fungerar. När du sedan åker vidare till din värdfamilj är du väl förberedd inför ditt stora äventyr! 

För dig som väljer att delta i språkkursen kommer Soft Landing Camp istället att hållas i Madrid.
 

Close
Tack för ditt intresse! Någon av oss på Explorius kommer att återkomma till dig med information så snart som möjligt. Uppgifterna som du har fyllt i kommer att sparas säkert hos oss och inte delas med andra parter. Vi kommer att skicka uppdateringar, nyheter och specialerbjudanden etc. till mejladressen du angivit. Vänligen välj nedan om du samtycker till att ta del av våra utskick.