Public High SchoolPå Select Public kan du välja mellan fler hundra kommunala skolor runt om i hela USA. Vare sig du vill ha sol och värme året om eller vill kunna åka skidor under utbytesåret, finns ett skoldistrikt som passar dig. 

"High School Spirit"
De flesta av våra Select-studenter väljer "Public high school", alltså en kommunal skola. Kommunala skolor står oftast i centrum inte bara i studenternas liv utan även i hela staden. Det är inte helt ovanligt att en stor del av stadens befolkning tittar på när skolans fotbollslag spelar match på fredagskvällen! Ett skoldistrikt kan ha en eller flera High Schools, och på programmet väljer du ett specifikt skoldistrikt utifrån dina intressen och önskemål.

Valet är ditt!
Berätta för oss vad du önskar så ser vi till att hitta ett skoldistrikt som passar dig bäst! Nedan ser du ett urval av de Public high schools som vi erbjuder i USA, kontakta oss för en fullständig lista och mer information!

Close
Tack för ditt intresse! Någon av oss på Explorius kommer att återkomma till dig med information så snart som möjligt. Uppgifterna som du har fyllt i kommer att sparas säkert hos oss och inte delas med andra parter. Vi kommer att skicka uppdateringar, nyheter och specialerbjudanden etc. till mejladressen du angivit. Vänligen välj nedan om du samtycker till att ta del av våra utskick.