Classic vs Select?

Hur skiljer sig Select High School från vårt program Classic High School?

Classic är det traditionella programmet som majoriteten av våra studenter väljer. På detta program är det värdfamiljen som väljer studenten och skolorna erbjuder en gratis skolplats.
Som student på detta program vet du inte vilket område eller vilken skola du kommer till. Classic är perfekt för dig som är ute efter den kulturella upplevelsen. Programmet erbjuds i alla våra värdländer förutom i Kanada.

Select är programmet för dig som vill få möjlighet att välja var och hur ditt utbytesår ska ske. Här kan du få de flesta av dina önskemål tillgodosedda, oavsett om det gäller skola,
skolämnen, aktiviteter eller geografiskt läge. Inom själva Selectprogrammet väljer du mellan olika typer av skolor; Public (kommunala skolor), Private (privatskolor) och Boarding Schools (internatskolor). Select-programmet erbjuds i USA, Kanada, Storbritannien, Australien och Nya Zeeland.


Möjligheter  Classic Select
Personlig kontaktperson  Ja Ja
Soft Landing Camp Ja Ja (i vissa länder)
Kan jag välja vart jag vill bli placerad?  Områdesval  Ja
Kan jag välja skola utefter sport/aktivitet/ämne?  Nej Ja
 Kan jag stanna kvar i USA för vidare studier? Nej Ja
Kan jag bo i värdfamilj? Ja Ja
Kan jag bo på campus? Nej Ja, i USA.
 Får värdfamiljen betalt? Nej Ja

Varför välja Select?

Vill du bo nära stranden, ha närhet till skidåkning eller föredrar du att bo i en storstad?

Explorius Select High School-program ger dig möjlighet att välja i vilket område du vill bo under ditt år utomlands. Och inte bara det, finns det ett specifikt skolämne du vill läsa eller någon speciell idrott du vill utöva under året? Ja, då är detta program något för dig!

Välj attraktiva destinationer som t.ex. Los Angeles, Adelaide, San Fransisco eller Auckland! 

Close
Tack för ditt intresse! Någon av oss på Explorius kommer att återkomma till dig med information så snart som möjligt. Uppgifterna som du har fyllt i kommer att sparas säkert hos oss och inte delas med andra parter. Vi kommer att skicka uppdateringar, nyheter och specialerbjudanden etc. till mejladressen du angivit. Vänligen välj nedan om du samtycker till att ta del av våra utskick.